Feestdagen Kerst, Sint, Pasen, Oud en Nieuw en Valentijn

Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw, Pasen en Valentijn.
 
Speciale feesten, speciale feestelijke acts.
 
De Mega Magic Pepernotensjoow.
 
Herman en Jur warmen het kleine publiek op tijdens deze plusminus 45 minuten durende show. De kinderen staan stijf van de zenuwen, want Sinterklaas komt bij papa of mama op het werk om cadeautjes uit te delen aan alle lieve kindertjes. Echter, Sinterklaas is wat laat. Er zijn ook zoveel lieve kindertjes die hij moet bezoeken. Daarom heeft de goede Sint zijn twee favoriete goochelaars alvast vooruit gestuurd om de kinderen wat gerust te stellen. 
Wat is die zaal mooi versierd. Ja, want het is feest! Herman is namelijk jarig en krijgt een taart en kadootjes. Hij is zo blij dat hij samen met Jur de kinderen mag verbazen met goocheltrucs, waarbij sommige kinderen mogen helpen. Ook mogen de kinderen helpen om pepernoten te toveren en leren ze hoe je van een ballon een hondje maakt. Dat wordt lachen, gieren en brullen............reken maar.

 
 
Magic Santa
 
Magic Herman, verkleed als Kerstman vertoont goocheltrucs tijdens het speciaal door u georganiseerde Kerstfeest voor volwassenen of kinderen.
 
Vergelijkbaar met de “Close-up magic show”. ( voor kinderen maximaal 1 uur)

 
 
Oud en Nieuw feesten
 
Tot 24.00 uur vermaakt Magic Herman uw gasten met goocheltrucs. Eventueel in combinatie met ontvangst van uw gasten als butler Armand of Lakei Jean Jacques 'd Balzacque.

Butler Armand Lakei Jean Jacques 'd Balzacque

Pasen
 
Twee luxe paashazen zorgen voor een 45 minuten durende goochelshow tijdens het paasfeest in uw bedrijf, op het kinderfeest of welk evenement dan ook.
 
 
Valentijn
 
Hét evenement voor alle geliefden. Rozen voor de dames, geurtjes voor de heren….Op romantische wijze uitgedeeld of tevoorschijn gegoocheld door Magic Juan.
 
Overal inzetbaar. (Attenties zijn voor eigen rekening)De Valentino's

De twee uiterst charmante Valentino's brengen een stijlvolle act voor alle geliefden tijdens bruiloften en Valentijnsdag.
Deze act is ook zeer geschikt tijdens de door u georganiseerde "Lady's night"
Butler act

Magic Herman als butler Armand is aan het begin van de avond uw gastheer die uw gasten op een dusdanige manier verwelkomt zoals men niet gewend is. Zelfs de haakjes van de kapstok zijn door hem persoonlijk opgepoetst. 
 
Deze act is te boeken voor de duur van 4 uren inclusief kleine pauzes in combinatie met table-magic.

Butler Armand