Feestdagen: Kerst, Sint, Pasen, Oud en Nieuw, Halloween en Valentijn

Halloween


foto: Tijl Jacobs


De Mega Magic Pepernotensjoow

HermanĀ enĀ Jur warmen het kleine publiek op tijdens deze plusminus 45 minuten durende show. De kinderen staan stijf van de zenuwen, want Sinterklaas komt bij papa of mama op het werk om cadeautjes uit te delen aan alle lieve kindertjes.

Echter, Sinterklaas is wat laat. Er zijn ook zoveel lieve kindertjes die hij moet bezoeken. Daarom heeft de goede Sint zijn twee favoriete goochelaars alvast vooruit gestuurd om de kinderen wat gerust te stellen.
Wat is die zaal mooi versierd. Ja, want het is feest! Herman en Jur zijn namelijk jarig en daarom tracteren zij de kinderen op een goochelshow, omdat ze geen snoep bij zich hebben. Misschien kunnen ze wel snoep toveren, zodat de kinderbuikjes toch goed gevuld worden. Helaas......, dat gaat niet goed, want het worden SPRUITJES!!! BAH!!! Dan moeten de kinderen maar helpen om pepernoten te toveren. Dat gaat gelukkig wel goed. Pfff, een hele opluchting. Ook leren de kinderen hoe je van een ballon een hondje maakt. Dat wordt lachen, gieren, brullen en smikkelen............reken maar.
Charleston Dickenson de Dickens goochelaar
Magic Herman alias Charleston Dickenson tijdens uw themafeesten. Denkt u hierbij vooral aan de Kerstperiode.
Magic Santa
Magic Herman, verkleed als Kerstman vertoont goocheltrucs tijdens het speciaal door u georganiseerde Kerstfeest voor volwassenen of kinderen.


Oud en Nieuw feesten
Tot 24.00 uur vermaakt Magic Herman uw gasten met goocheltrucs. Eventueel in combinatie met ontvangst van uw gasten als de hysterische, overijverige en enthousiaste butler Armand.